Betting på på fotbolls EM 2021

Snart är det dags för alla svenskar att bli fotbollsfans igen – det är nämligen inte alls länge kvar tills fotbolls EM 2021 går av stapeln. För att se till att säkra dig bäst odds EM 2021 finns det en del saker att ha i åtanke. Bland annat bör du vara ute så tidigt du bara vågar med dina bets, samtidigt som du också ska vara noggrann med var du spelar. Du bör också hålla dig uppdaterad kring de olika lagen, eftersom det kommer underlätta för dig när du lägger dina bets. 

En sak kan vi iallafall vara säkra på när det gäller fotbolls EM 2021. Detta är något som svenskarna har väntat på och det kommer bli en folkfest utan dess like när matcherna drar igång. I vanlig ordning är det svenska laget långt ifrån favorittippat och någon seger kanske inte är det som svenskarna räknar med heller. Däremot har vi tron på att Sverige tar sig vidare från gruppspelet och vi vet sedan tidigare omgångar av EM att lilla Sverige har potential att skrälla stort när stjärnorna står rätt och spelarna har ätit sin dunderhonung till frukost. Det ska bli riktigt spännande att se hur långt det svenska laget tar sig i år. 

Kunskap är nyckeln till framgångsrik betting

Den som vill maximera sina chanser till goda utdelningar när den bettar, ska se till att ha så god kunskap om de olika lagen som möjligt. För detta ändamål är EM ett väldigt tacksamt event, eftersom det hårdbevakas av de flesta mediakanaler. Det kommer därmed finnas ett stort inflöde av information att ta del av, och det kanske viktigaste att ha koll på är naturligtvis form och skadeläge för de olika lagen och deras respektive spelare. 

Något annat som är bra att ha koll på är hur många spelare varje lag har som är helt nya i EM-sammanhang. De spelare som aldrig tidigare spelat EM har nämligen ofta visat sig vara rejäla tillgångar i laget eftersom de går all in redan från start – dessa har därmed god potential att skrälla. 

Var ska man betta på EM odds 2021

Det finns idag ett stort antal olika bettingsajter att välja mellan. En sak som är viktig är naturligtvis att du får bra odds på dina spel. Något som är ännu viktigare än dock att du lägger dina spel på en sida som är seriös – du vill ju trots allt ha möjlighet att ta ut pengarna om du väl vinner. 

Ett enkelt sätt att hitta garanterat trygga spelsidor är att titta efter en svensk licens för spel. Alla spelbolag som har en svensk licens för spel är verifierat seriösa aktörer, eftersom den svenska spellicensen kommer med höga krav på spelbolagen. 

En annan fördel med att spela hos en bettingsida där den svenska spellicensen finns på plats är att denna säkerställer att alla vinster du hämtar ut från sidan är hundra procent skattefria. För att kontrollera om en spelsida har en svensk licens för spel kan du scrolla längst ned på startsidan. Här ska Spelinspektionens logotyp finnas, tillsammans med information om den beviljade licensen.